OM NOMAD

OM NOMAD
OM NOMAD

LÅGPRISSPRÅKRESOR

NOMAD ”Lågpris”språkresor är enkelt och billigt med en enda grundprincip, att på alla sätt gynna dig som vill studera språk utomlands. Som enda svenska förmedlare ger vi dig alltid 10% rabatt på skolans aktuella kurspris. Detta är unikt och innebär att det är billigare att studera genom NOMAD än att göra en anmälan direkt till skolan. Det går förmodligen inte att studera språk utomlands billigare!

INGA AVGIFTER
NOMAD Språkresor har inga förmedlingsavgifter!

KVALITET
NOMAD samarbetar endast med noga utvalda skolor, i många fall exakt samma skolor och kurser som många andra språkreseförmedlare. Så gott som alla våra skolor är studiemedelsberättigade vilket innebär att du får studiemedel för din språkkurs utomlands och att Högskoleverket har godkänt kvaliteten på skolan och dess undervisning. Utöver detta så är våra skolor godkända av nationella och internationella organ så som INSTITUTO CERVANTES, CEELE, EQUALS, FELTOM, SOUFLE, MEI~RELSA etc.

ENKELT ATT ANMÄLA SIG
Genom NOMAD Språkresor anmäler du dig direkt på vår sajt. Varje skola har ett anmälningsformulär och allt du behöver göra är att följa enkla instruktioner. Ansöker du om studiemedel får skolan automatiskt rätt CSN-blankett med din anmälan som de fyller i och skickar direkt hem till dig. Enkla instruktioner om hur du söker studiemedel finns i vår support och i själva anmälningsprocessen.

INGEN KATALOG – FÖR DIN SKULL
NOMAD är helt och hållet internetbaserat och trycker ingen katalog, vilket också är huvudskälet till varför våra priser är så låga. Eftersom vi heller inte publicerar svenska priser endast en gång om året behöver vi inte oroa oss för valutafluktationer och göra prispålägg för detta. Du kan läsa om våra skolor och orter på vår sajt där vi också ger dig länkar till skolornas egna sajter. Vi skickar även gärna en specifik skolas katalog till dig om du berättar för oss var du vill studera. På så sätt får du en bättre helhetsbild än om du läser en kort sammanfattning i en språkresekatalog.

RÅDGIVNING OCH SUPPORT
NOMAD har 15 års erfarenhet av språkstudier utomlands och vi ger dig alltid helhjärtad och personlig service. Har du frågor? Ring oss på tel: 031-12 77 20 eller skicka ett mail till: info@nomadsprakresor.se

ALLTID 10% RABATT

HOS OSS FÅR DU ALLTID 10% RABATT PÅ DIN KURSAVGIFT
När du bokar din språkkurs hos oss ger vi dig alltid 10% rabatt på skolans officiella kursavgift. Du kan alltid kontollera ditt pris genom att besöka skolans egna sajt (som vi länkar till från skolbeskrivningen) och dra bort 10% från det pris som skolan själva publicerar. Det innebär alltså att det är billigare att studera genom NOMAD Språkresor än att anmäla sig direkt till skolan.

HUR ÄR DET MÖJLIGT?
En del tycker det är konstigt hur vi kan ge rabatter trots att vi erbjuder samma skolor och höga kvalitet som andra förmedlare. NOMAD kan ge dig 10% rabatt utav flera anledningar. Den absolut största anledningen är att vi är helt internetbaserade och trycker ingen kurskatalog som andra förmedlare gör. Det gör att vi hela tiden kan vara flexibla i vår prissättnng och behöver heller inte oroa oss för valutaförändringar under året. Andra anledningar är att…

– Vi är helt internetbaserade och har ett smart, administrationseffektivt bokningssystem.
– Vi behöver varken stora lokaler eller stor personalstyrka.
– Vi har specialavtal med våra skolor om att ge dig 10% rabatt, som även syns på din faktura.
– Vi gör inga valutapålägg då vi inte behöver trycka våra priser endast en gång om året.
– Vi ger dig alltid dagens pris.
– Faktura och övriga papper skickas direkt från skolan till dig, efter att vi kontrollerat dem.
– Vi tar inga förmedlingsavgifter och har inte heller några dolda avgifter i våra villkor.

OBS: Kom ihåg att alltid anmäla dig på vår sajt (inte skolans) för att få din rabatt!

Vill du veta mer? Klicka här!

Kommentera