SYV

SYV
SYV

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR STUDIEVÄGLEDARE ELLER LÄRARE
Som studivägledare eller lärare är det inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av språkreseförmedlare och därför vill vi berätta för dig vad NOMAD står för och vad som skiljer oss från andra förmedlare du hittar på marknaden idag.

VAD NOMAD STÅR FÖR
NOMAD är enkelt och billigt och har en enda grundprincip, nämligen att på alla sätt gynna de studenter som vill studera ett språk utomlands. Som enda svenska förmedlare ger vi alla våra studenter 10% rabatt på skolans aktuella kurspris. Detta är unikt och innebär att det är billigare att studera genom NOMAD än att göra en anmälan direkt till skolan. Det går förmodligen inte att studera språk utomlands billigare!

SPECIALAVTAL OCH INGEN EGEN BROSCHYR
Kvalitet och pris är normalt två variabler som inte går ihop. Det låter kanske som en klyscha, men vi har gjort det möjligt och vår rabatt kan vi ge av flera olika anledningar. De två absolut största är dock att vi har specialavtal med alla våra skolor och att vi inte producerar eller trycker någon egen broschyr. Självklart minskar detta vår kostnader rejält vad gäller tryckning, administration och distribution av massor, för oss, onödigt material. Detta gör även att vi kan fokusera på de aktiviteter som faktiskt är viktiga för studenten, nämligen kvalitet och service.

Vill du veta mer om vår rabattpolicy och hur den är möjligt, klicka här >>>

KVALITET OCH KUNSKAP
NOMAD tillhör en organisation som har fler än 15 års erfarenhet av språkstudier utomlands och våra skolor är godkända, inte bara av HSV och CSN, utan av nationella och internationella organ så som INSTITUTO CERVANTES, CEELE, EQUALS, FELTOM, SOUFLE, MEI~RELSA etc.

Om du veta mer om NOMAD, klicka här >>>

BESTÄLL MATERIAL
En annan fördel med att vi inte har någon broschyr är att vi aldrig kommer att skicka lådvis med tungt material till dig. Vi skickar istället ut enkelt material av lättare karaktär med information om vår webbsajt, e-post och övrig information om hur vi kan kontaktas. Det är lätt att hitta plats för vårt material på din skola.

Om du beställa lättare material (småkort, vykort eller planscher) från NOMAD Språkresor så kontakta gärna oss. Du kan antingen maila info@nomadsprakresor.se eller ringa oss på 031-12 77 20. Du är även alltid välkommen att ringa om du har generella frågor om språkstudier utomlands.

STUDENTEN OCH VALMÖJLIGHETER
Språkresebranschen i Sverige har länge varit en mycket homogen bransch och vi anser att studenten har rätt att känna till alla alternativ på marknaden. NOMAD är annorlunda och ger studenten en chans att studera till ett riktigt bra pris på skolor av mycket hög kvalitet. Vi erbjuder kurser i privata skolor med små klasser där lärarna noga följer varje individs utveckling. NOMAD erbjuder just detta och vi hoppas att du som studievägledare eller lärare tänker på oss när du får frågor från dina studenter om språkstudier utomlands.

Kommentera